pühapäev, 20. märts 2016

Esimene päev (Pühapäev)

Esimene päev algas hästi. hommikul sai mõnusalt pikalt magada. Ärgates pakkisime asjad lahti ja enne lõunat läksime kaubandus keskusesse. Poodlesime veidi aega. Hinnad siin sloveenias on üsna madalad.,Tegime oste ja süüa sai ka ostetud. Peale seda läksid mul Ragnariga teed lahku

RAUL:
Ma suundusin põhja poole kõrgemat punkti otsima. Kõndisin üle pooleteise tunni mäkke ja jõudsin imelise vaatega punkti kus asus ka restoran.Sealt ma tellisin jälle pastat. Peale seda kõndisin mööda tuldud teed tagasi ja ühikasse.

RAGNAR:
Ühikasse jõudes keerasin ennast uuesti magama kuna eelmisest ööst oli natuke veel uni. Ärkasin selle peale kui meie naabrid uksele koputasid. Naabriteks on 2 hollandlast. Nad kutsusid mind jalgpalli mängima. Ma arvasin et mõni järgmine õhtu kuna üritaks veelgi magada. Aga seda ma ei saanud. varsti helistas Raul kes soovis ühikasse sisse pääseda.

Ühikas vedelesime mõnda aega ja vestlesime. Tekkis plaan tüdrukutega minna terviserajale jalutama. Seda me ka Tegime. Jalutuskäik üle küngaste ja kraavide. Tegime pilte ja nautisime loodust ning vaateid. Peale seda läksime Perla Casinosse jäätist sööma (Seda soovitas meil teha Robin. Üks meie naabritest.). Oligi käes aeg minna oma ühikatuppa ja teha ära viimased toimingud ja voodisse magama heita lootuses et see öö on rahulikum.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar